Ștefana Solomon

Fondatoarea Kinesis Medical Care, Fizioterapeut drd.
Cu o experiență de peste 10 ani în practica clinică si peste 7 ani în coordonare si management medical, colega noastră, Stefana, este o persoană empatică, caldă, cu o fire optimistă și veselă, care a transformat dragostea pentru oameni și sănătate într-o profesie, știind că acestea sunt elementele necesare unei cariere în domeniul recuperării medicale.
Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, la Universitatea Transilvania din Brașov, și-a continuat studiile masterale în cadrul U.A.I.C din Iasi, specializarea Kinetoterapia în Traumatologia Sportivă.

În prezent completează latura clinică cu latura academică, fiind cadru didactic asociat în cadrul U.A.I.C. din Iași, urmând în paralel și studiile doctorale.

Orientată către extinderea permanentă a cunoștințelor și a competențelor, dar și în a găsi cele mai eficiente tehnici și metode spre recuperarea pacienților, a urmat cursuri numeroase de perfecționare, fiind pasionată de ortopedie și patologia vertebrală, cât și în domenii precum, specializarea în resurse umane și management.

Înconjurată de o echipă și o familie frumoasă și susținătoare, Stefana este o persoană activă și întreprinzătoare, ce iubește oamenii, plimbările în aer liber, călătoriile și perfecționarea continuă.

Sergiu Partac

Manager Medical, Kt Dr și Specialist Otopedie

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, dar și al studiilor masterale în Kinetoterapia în Traumatologia Sportivă, din cadrul U.A.I.C din Iași, 𝗦𝗲𝗿𝗴𝗶𝘂 și-a continuat studiile, urmând cursurile doctorale în cadrul aceleiași Universități, fiind în prezent cadru didactic asociat.

Datorită atenției sporite îndreptate către nevoile pacienților și a pasiunii de care dă dovadă în acest domeniu, dar și a experienței clinice de peste 10 ani, găsește și aplică mereu cele mai bune soluții și tratamente pentru starea de bine a acestora.

Pasionat de latura ortopedico-traumatică, își dedică timp studiului și cercetării în acest domeniu, fiind la curent cu actualitățiile din domeniu.

Magdalena Aprică

Medic primar recuperare medicală în cadrul Clinicii Kinesis Medical Care
Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul U.M.F. Iași, promoția 2004, doamna dr. Magda Aprică este medic primar în recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, cu supraspecializare în mezoterapie afecțiunilor musculo-scheletale.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și rezultate remarcabile, dna dr. Magdalena Aprică se asigură constant că procesul de recuperare este unul eficient, și cel mai important, personalizat pentru nevoile dumneavoastră, astfel încât să aveți o viață lipsită de disconfort sau durere.

Claudia Loghin

Kinetoterapeut și Specialist P-DTR

Claudia este absolventă a Facultății de Educație fizică și sport, cu specializarea Kinetoterapie și motricitate specială, urmând cursurile atât în țară cât și în Franța, continuând parcursul educațional în cadrul masterului, Kinetoterapia în traumatologia sportivă”, din Iași. Motivată și focusată pe dezvoltarea continuă, aceasta și-a continuat specializările în 𝗱𝗿𝗲𝗻𝗮𝗷 𝗹𝗶𝗺𝗳𝗮𝘁𝗶𝗰, 𝗣𝗗𝗧𝗥( Proprioceptive Deep Tendon Reflex), 𝘁𝗿𝗶𝗴𝗴𝗲𝗿 𝗽𝗼𝗶𝗻𝘁𝘀 și 𝗸𝗶𝗻𝗲𝘁𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗱𝗶𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗮̆.

Profesionistă, mereu cu dorința de cunoaștere și în sprijinul pacienților, Claudia este un exemplu de organizare riguroasă, care dă dovadă de o mare eficiență în fața provocărilor profesionale, dar mai ales care te motivează și te îndrumă să faci tratamentul constant și corect.

În viața de zi cu zi, aplică un stil de viață sănătos și consideră că „timpul este cea mai importantă resursă pe care o avem”. Îi place să citească, și să-și petreacă timpul liber realizând drumeții în natură.

Bianca Maria Stefaroi

Fizioterapeut Kinesis Medical Care

Dedicată și mereu dispusă să ofere suport celor din jur, Bianca este absolventă a Facultății de Bioinginerie Medicală, specializarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală, UMF Iași. În prezent urmează studiile de masterat în Bioingineria Reabilitării.

Pasionată de ceea ce face, Bianca se ghidează după valori solide și este mereu aproape atunci când ai nevoie de suportul ei. De asemenea adoră plimbările în natură și fotografia.

Elena Grumăzescu

Fizioterapeut Kinesis Medical Care

Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, în cadrul U.A.I.C din Iasi, Elena și-a continuat studiile în cadrul Masterului Kinetoterapia în Traumatologia Sportivă.
Elena, este o fire caldă și introvertită, pasionată de fotografie, călătorii, drumeții, masaj și fizioterapie. De asemenea, ea iubește foarte mult copiii dorind ca pe viitor să se specializeze în kinetoterapia pediatrică.

Teodora Sandu

Kinetoterapeut Kinesis Medical Care

Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, cu specializarea Kinetoterapie și motricitate specială din cadrul UAIC din Iași, din dorința de a invăța permanent, Teodora a urmat diverse stagii de practică printre care și în Italia, fiind implicată, de asemenea în activități de voluntariat.

Pasionată de masajul terapeutic, Teodora este o fire creativă care caută mereu cele mai bune soluții în sprijinul pacientilor pentru a le reda starea de bine.

Ea este responsabilă de spiritul jovial al echipei noastre, iar în timpul liber îi place să danseze, să facă drumeții montane și să citească.

Cariere

Dacă dorești sa faci parte din echipă poți aplica utilizând următorul formular